Activiteiten-agenda

Event locatie<br />
Presentatie opstelling

Open bezichtiging 2023

Nieuwsgierig naar onze locatie?

Kom gezellig een kopje koffie of thee doen en bewonder onze locatie!

We ontvangen je graag op:

  • Do 19 januari 19:30 – 21:30
  • Za 28 januari 09:00 – 16:00
  • Vr 10 februari 15:00 – 17:00
  • Do 16 februari 19:30 – 21:30
  • Za 25 februari 09:00 – 12:00
  • Vr 10 maart 15:00 – 17:00
  • Di 21 maart 19:30 – 21:30

En wie weet wordt je wel geïnspireerd om je volgende seminar, vergadering, teambuilding, (bedrijfs)feest, diner of trouwerij bij de Brielse Boer te doen.

Meld je aan via deze link .

Dames soirée

Vrijdag 24/03/2023 19:00 – 23:00

Lieve dames,
Met trots presenteren we de eerste Dames soirée bij de Brielse Boer!

Bij deze nodigen wij jou en je vriendinnen, collega’s of vrouwelijke familieleden uit voor een gezellige avond in de monumentale, gerenoveerde schuur. Laat je inspireren door ondernemers van Voorne aan Zee die fashion, beauty, accessoires, lifestyle en ander mooi aanbod presenteren. Ook flaneren er modellen rond die lokale mode en accessoires showen.

Wij heten je van harte welkom op vrijdag 24 maart van 19.00 tot 23.00 uur. Wij zorgen dat de welkomstcocktail klaarstaat. Ook is er gedacht aan de muzikale omlijsting die wordt verzorgd door Ilja en Rob alias Cirque Du Vinyl.

We ontmoeten je graag op 24 maart!

Klik hieronder om tickets te bemachtigen. Dit is je entreebewijs, inclusief welkomstcocktail en hapjes gedurende de avond.

Wat ontzettend leuk dat je naar de Dames soirée komt!

Hieronder lees je alles wat je moet weten.

Openingstijden
Je bent van harte welkom tussen 19.00 tot 23.00 uur.

Hoe bereik je de ons?
Er zijn een aantal opties om ons te bereiken:

Fiets
Je vindt de Brielse Boer op Maasdijk 18, Zwartewaal. Rijd op het erf tussen de twee schuren door. Vervolgens sla je twee keer rechtsaf en parkeer je je fiets op het terras links naast de evenementenlocatie.

Kiss&Ride
Je kunt je laten afzetten naast het event. Stuur je chauffeur naar Maasdijk 18, Zwartewaal. Rijd op het erf tussen de twee schuren door en stap uit op de daarvoor bestemde plek.

Met de auto
Parkeren geschied op de parkeerplaats aan de Buitengronden (navigatie adres: Buitengronden 7, 3238 LZ Zwartewaal). Dit is de parkeerplaats tegenover de boerderij. Boer Nico verwelkomt je met zijn tractor en huifkar (met lage instap) en pendelt elke 20 minuten van de parkeerplaats naar de evenementenlocatie. De pendeldienst start om 18.55 uur en de laatste rit zal omstreeks 23.30 uur zijn.
Indien je minder valide bent, mail dan even naar events@brielseboer.nl, Je ontvangt dan een parkeerkaart voor een plekje op het erf.

Betaalmogelijkheden
Bij de bar kun je pinnen en contant betalen. Per standhouder kan dit verschillen dus het is wijs zowel pinpas als contant geld mee te nemen.
Er is op de locatie geen pinautomaat aanwezig om contanten op te nemen.

Foto’s en video’s
Mocht je gedurende de avond foto’s of video’s maken, superleuk! Delen en taggen wordt gewaardeerd. FB: BrielseBoer en insta: brielse_boer. Like ook onze pagina’s en gebruik #debrielseboer
Gedurende de avond worden er foto’s gemaakt voor promotie doeleinde waar je mogelijk zichtbaar op bent. Meld je bij de organisatie als je hier bezwaar tegen hebt.

Nog meer bloemetjes buiten zetten?
Leuk om te vermelden is dat je nog in de binnenstad van Brielle bij deelnemende horeca terecht kunt.
Bij de Hoofdwacht Brielle (Markt 7) ontvang je vanaf 22.30 uur een glaasje prosecco van het huis als je aantoont dat je bij de soirée bent geweest. Er is ook een live DJ aanwezig.
Bij café Alva (Vischstraat 21) krijg je vanaf 22.30 uur korting op een cocktail of een glas wijn.

Tot zover, we kijken ernaar uit je vrijdag te begroeten met een cocktail!

De Dames soirée wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers en partners: Jim Exclusieve Catering, Party- en evenementenverhuur, Kapper Sie You Oostvoorne, My Rouge Visagie, EHBO-Brielle, Jumbo Brielle en de Brielse Huiskamer.

Lokale ondernemers die je met open armen ontvangen:
Ladies’ Circle Voorne, Studio Flitsend, Salon Bella Bashé, Inkie’s Leren Tassen Atelier, Ver Rijk End, Le Nomade, Amélyph, Creative-Incense, Liefs en Leed, De Silveren Peer, Ruby’s Corner, Kim Hulstkamp, BibergHats, Boerderij Hof van Heden, Bewust&Gezond, DA Apotheek – Drogisterijen De Struytse Hoeck en den Bonsen Hoek, Bestfruit Abbenbroek, Guapa Bielle Beauty & Lifestyle, Prakijk Binnenwerk, Stressst, Lasersalon Hellevoetsluis, Rijcken-mode, Syl’s home & comfort, Wilgkracht, Manon’s huisgeuren, HorseSpirit Coaching, Fashion by Lise en Carmen Smit – Kunst voor KiKa

We zijn allerlei leuke plannen aan het uitwerken.

Save the date voor:

07-04-2023 Paas activiteit

Meer informatie volgt binnenkort.

Houd deze pagina en onze socials in de gaten!

Hieronder kun je onze afgelopen events bekijken. Zo krijg je een indruk van wat er te beleven is bij de Brielse Boer.

Hopelijk tot ziens op één van onze events!

 

alt-tekst

Terugblik: Presenteer je aanbod tijdens de Dames soirée bij de Brielse Boer

 

Op 24 maart 2023 organiseert de Brielse Boer een speciale avond voor dames. Je kunt als lokale ondernemer de ruimte krijgen om je producten of diensten te presenteren.

Gedurende de avond is er in de gerenoveerde, monumentale schuur een doorlopend programma met hapjes verzorgt door Jim Exclusieve Catering, drankjes, flanerende modellen die lokale fashion showen, muziek verzorgt door Cirque Du Vinyl van Ilja en Rob en de inrichting door Party en Evenementen Verhuur.

Laten we er met z’n allen een gezellige avond voor dames van maken en laten zien wat er lokaal zoal te koop is!

Wil je graag aan dit evenement deelnemen en invulling geven op het gebied van fashion, beauty, accessoires, lifestyle of een ander concept?

Meld je dan aan via het formulier, dan wordt er contact met je opgenomen.

Het kan ook zijn dat je eerst wat meer informatie wilt.

Stuur dan een e-mail met je vragen en telefoonnummer aan events@brielseboer.nl .

Hopelijk tot binnenkort!

alt-tekst

Terugblik: Hart voor Humor

Zaterdag 18 maart 2023 om 20:00

Hart voor Humor komt grappen maken in de monumentale, gerenoveerde schuur van de Brielse Boer! 😃

Tickets voor zaterdag 18 maart zijn alleen te bestellen via deze link.

Disclaimer vanuit Hart voor Humor:

Er zijn geen kinderen onder de 12 bij de show. Kinderen tussen de 12 en 16 graag ACHTERIN plaatsnemen. De officiële leeftijd is 16+.

Graag tot ziens op 18 maart!

 

alt-tekst

Terugblik: Tweedehands beurs

19 februari 2023 | 11:00 – 16:00

Bezoekers informatie Tweedehands beurs Brielse Boer
Kom je zondag naar onze Tweedehands beurs?
Gezellig!
Lees onderstaande even door, dan weet je over het hoe en wat.

Parkeren
We hebben 40 parkeerplaatsen beschikbaar op ons terrein. Als dat vol staat verwijzen we je naar de parkeerplaats aan de Buitengronden (navigatie adres: Buitengronden 7, 3238 LZ Zwartewaal). Als je met je rug naar De Ballenbak gaat staan, zie je onze boerderij liggen. Over het gras van de recreatie en ons verharde akkerpad is het c.a. 600 meter lopen.
In verband met een vrije doorgang voor hulpdiensten, is het niet toegestaan auto’s onderaan de Maasdijk te parkeren. Laten we met elkaar daar de weg dus vrijhouden voor hulpdiensten.

Toegang
Je bent als bezoeker van harte welkom vanaf 11 uur. Parkeren kan vanaf 10.45. Eerder parkeren is niet mogelijk omdat de plaatsen bezet zijn door de deelnemers. Zo hebben zij voldoende tijd om de tweedehands spulletjes klaar te zetten en hun auto’s weg te brengen om ruimte te maken.
Kom a.u.b. niet eerder met de auto om verkeersproblemen op de Maasdijk te voorkomen.
Vroeger parkeren bij de Buitengronden parkeerplaats kan wel.

Betalen van je gevonden pareltjes & lekkernijen
Tijdens de beurs is het handig om voldoende contanten en je pinpas bij je te hebben. Bij ons cateringpunt kun je pinnen en contant betalen.
Er is geen pin automaat aanwezig om contanten op te kunnen nemen.

Ruiltafel
Graag introduceren wij de ‘Ruiltafel’. Heb je thuis een item wat je een ander gunt, leg het dan tijdens je bezoek op de ruiltafel.
Wie weet ligt er op de tafel iets wat jij zelf kunt gebruiken, geef dit jezelf dan cadeau!
Ga je weer huiswaarts? Mocht jouw voorwerp niet worden meegenomen, dan vragen we je deze weer mee te nemen als je naar huis gaat.

Grote items
Heb je je oog laten vallen op een groot item en je auto staat bij de Buitengronden? Overleg met de organisatie om het later op te kunnen halen als er ruimte is op de parkeerplaats.

Tot slot
Graag zien we je 19 februari en maken we er gezamenlijk een gezellige beurs van!

Warme groet, Team Brielse Boer

alt-tekst

Terugblik op: Fotografen kennismakingsdag

Zaterdag 5 november 2022 09:00 – 17:00

Om meer bekendheid te geven aan onze prachtige schuur als fotoshoot locatie organiseren we op zaterdag 5 november een kennismakingsdag voor fotografen van 09:00 tot 17:00. Na aankoop van een tijdslot-ticket kun jij met je model(len) een uur gebruik maken van onze schuur als decor voor jouw fotoshoot. Uiteraard kun je als klant ook je fotograaf meenemen naar deze dag.

Alleen de karakteristieke muren zijn al een plaatje. Daarnaast zorgen wij voor een aantal leuke items die gebruikt kunnen worden tijdens de shoots. Denk aan een oude tractor, schommel, palletbank, boomstambank en diverse planten. Bij goed weer kan er als decor ook gebruik gemaakt worden van de buitenmuren en het terras.

Terugblik op: 

Aardappelrooidag Brielse Boer – za 17 sep 2022 van 10:30 – 16:00

Op zaterdag 17 september organiseerd de Brielse Boer onze tweede aardappelrooidag. We geven meerdere gratis rondleidingen per dag met uitleg over de teelt van aardappelen. Aan het einde van de rondleiding mag je je eigen aardappelen uit de klei halen om mee naar huis te nemen. Je krijgt hiervoor 1 tas per kind of 1 tas per 2 volwassenen (indien zonder kinderen deelname aan de rondleiding). Wil je meer aardappelen rooien dan kan je daarvoor vooraf aan de rondleiding een extra tas aanschaffen bij de info stand.

De dag wordt verder aangevuld met activiteiten voor kinderen. Er is een springkussen, knutselactiviteit, schminken, Pieper Race en ruimte om te stoepkrijten. Om de organisatie van deze activiteiten te kunnen bekostigen vragen wij hier een vergoeding voor middels een strippenkaart. Met de strippenkaart kan een kind ook een gratis frietje halen bij de wagen van Tatjes On Wheels en onbeperkt siroop aan de bar van de Brielse Boer tijdens het event.

Voor iedereen is er wat te drinken en eten te verkrijgen.

alt-tekst

Terugblik op: Open Monumentendag – za 10 sep 2022 van 11:00 – 15:30

De Brielse Boer is gehuisvest in een gemeentelijk monument. Tijdens de open monumenten dagen is de schuur op zaterdag vrij toegankelijk te bezoeken. Kom onze tentoonstelling bekijken. Daarin is de geschiedenis van de polder, de boerderij en haar bewoners te zien.

Gratis toegang.

Koffie en thee verkrijgbaar. De automaat accepteert muntgeld.

Terugblik op: Nationale Aardappelrooidag – 3 sep 2022 van 10:30 – 16:00

De Nederlandse Aardappel Organisatie organiseert de Nationale Aardappelrooidag. Voor dit evenement kun je ook bij de Brielse Boer terecht! We geven meerdere rondleidingen per dag met uitleg over de teelt van aardappelen. Aan het einde van de rondleiding mag je je eigen metertje aardappelen uit de klei halen om mee naar huis te nemen. De dag wordt verder aangevuld met activiteiten voor kinderen. Er is in ieder geval een springkussen, knutselactiviteit en ruimte om te stoepkrijten. Natuurlijk denken we ook aan de inwendige mens!

 

 

alt-tekst

Terugblik op: Bijen, Bloemen & Beestjes – 27 juli 2022 van 13:30 – 16:00

Tijdens deze activiteit voor kinderen nemen de imker en de Brielse Boer jullie mee in de wereld van bijen, bloemen en beestjes. De imker geeft uitleg over het houden en verzorgen van de bijen. De Brielse Boer vertelt jullie over de functie van de bloemrijke akkerrand en welke beestjes daar te vinden zijn. Samen gaan we de beestjes vangen en bekijken. Er  mogen wat bloemen geplukt worden voor thuis. In schuur is er nog een knutselactiviteit en kan je geschminkt worden. Ook krijg je te drinken en een groetensnack.

Voor deze middag vragen we je om te reserveren en vol=vol.

Terugblik op: Pannenkoeken & Pils –  23 juli 2022 10:30 – 16:00

Op zaterdag 23 juli organiseert de Brielse Boer ‘Pannenkoeken & Pils’. Een leuk gezinsuitje, waarbij we het nuttige met het aangename combineren! Er is een gratis rondleiding en voor de kinderen met een strippenkaart (tegen vergoeding) is er onder andere een springkussen, een knutselactiviteit en ze kunnen geschminkt worden. Natuurlijk krijgen ze een heerlijke pannenkoek en iets te drinken. Voor de volwassenen verzorgt Craft Bierbrouwerij Tromp uit Brielle (tegen vergoeding) een kleine proeverij.

alt-tekst