Activiteiten-agenda

Fotografen kennismakingsdag

Zaterdag 5 november 09:00 – 17:00

Om meer bekendheid te geven aan onze prachtige schuur als fotoshoot locatie organiseren we op zaterdag 5 november een kennismakingsdag voor fotografen van 09:00 tot 17:00. Na aankoop van een tijdslot-ticket kun jij met je model(len) een uur gebruik maken van onze schuur als decor voor jouw fotoshoot. Uiteraard kun je als klant ook je fotograaf meenemen naar deze dag.

Alleen de karakteristieke muren zijn al een plaatje. Daarnaast zorgen wij voor een aantal leuke items die gebruikt kunnen worden tijdens de shoots. Denk aan een oude tractor, schommel, palletbank, boomstambank en diverse planten. Bij goed weer kan er als decor ook gebruik gemaakt worden van de buitenmuren en het terras.

Via onderstaande menu kun je een blok van 1 uur reserveren voor € 45,-. Tijdens dit blok heb je met maximaal drie andere fotografen (en hun modellen) de beschikking over de schuur. Je bent een half uur van te voren van harte welkom om te bekijken waar jij jouw foto’s gaat maken en eventueel wat spullen klaar te zetten. Na je shoot heb je ook weer een half uur de tijd om je spullen weer op te ruimen. Wil je meer dan 1 uur shooten? Schaf dan meerdere tijdsblokken aan.

Heb je mooie plaatjes geschoten en deel je ze op de social media? Dan zijn wij daar natuurlijk reuze benieuwd naar en zijn wij dankbaar als je ons tagt en de #brielseboer bij je bericht vermeld.

Spelregels op een rijtje:

  • Koop een ticket met een gewenst tijdsblok aan. Dit kan tot 4 november 23:00. Let op: er zijn per tijdsblok maar 4 tickets beschikbaar.
  • Bij binnenkomst heten we je van harte welkom met een kopje koffie, thee of glaasje water. Overige consumpties zijn voor eigen rekening en te betalen met muntgeld (€2,- á €3,- per consumptie) bij onze koffie-automaat.
  • Wees een half uur van te voren aanwezig om eventueel wat spullen klaar te zetten. De fotografen voor jou halen in datzelfde half uur hun spullen weg.
  • Tijdens het tijdsblok zijn maximaal vier fotografen met hun modellen aan het werk.
  • Deel je beelden op social media? Ontzettend leuk als je ons tagt en de #brielseboer gebruikt.
  • Ben je onverhoopt verhinderd, dan kun je je tijdsblok annuleren t/m 3 november. Mail ons dan op info@brielseboer.nl

Heb je er zin in? Wij in ieder geval wel! Bestel snel hieronder je ticket voor een tijdsblok.

Wil je alleen maar even kennismaken en rondkijken op 5 november tussen 9 en 17 uur? Dat kan ook. Laat via een Whatsapp op +31 6 1175 7734 weten hoe laat je wil komen. 

Heb je 5 november een volle agenda maar wel interesse om deel te nemen op aan een soortgelijk event op een andere datum? Laat het ons weten via info@brielseboer.nl of +31 6 1175 7734.

We zijn allerlei leuke plannen aan het uitwerken.

Houd deze pagina en onze socials in de gaten!

 

alt-tekst