Dames Soiree

Wat leuk dat je interesse hebt in de eerste editie van de Dames soirée op 24 maart 2023 bij de Brielse Boer!

Tijdens dit evenement stellen we onze gerenoveerde, monumentale schuur ter beschikking en bieden we jou als lokale ondernemer de ruimte om je aanbod of diensten te presenteren.
De avond wordt verder ingericht met een doorlopend programma met hapjes, drankjes, flanerende modellen die lokale fashion showen en muziek verzorgt door Cirque Du Vinyl van Ilja en Rob. Laten we er met z’n allen een gezellige avond voor dames van maken en laten zien wat er lokaal zoal te koop is!

Wil jij je graag aan dit evenement deelnemen, lees dan aub de algemene voorwaarden, schrijf je daarna in via het onderstaande formulier en we nemen contact met je op.

We willen een gevarieerd aanbod laten zien op de avond. Mochten er meerdere inschrijvingen voor eenzelfde soort product of dienst binnen komen, dan treden we in overleg om te bekijken wat de unieke onderscheidende punten zijn waardoor iedere ondernemer er toch uitspringt. 

We vragen € 35,-  voor een standplaats van 2 bij 2 meter. Deze kun je naar eigen idee inrichten met zelf meegebracht meubilair of je geeft in het formulier aan wat wij voor jou kunnen inhuren en klaarzetten.

Inschrijven voor deelname Dames Soirée

Heb je de algemene voorwaarden gelezen?

Wat heb je te bieden? Meerdere antwoorden mogelijk.

De standplaatsen zijn 2 bij 2 meter á €35,-. *Zou je een dubbele stand willen? Geeft het onderaan aan bij de vragen/opmerkingen.

Buffettafel met zwarte rok 180x75 cm á € 18,76. Geef aan hoeveel stuks.

Statafel incl. witte rok en topcover met kleur naar keuze à € 21,78. Geef aan hoeveel stuks.

Kleurkeuze topcover statafel:

Luxe barkruk wit à € 3,- . Geef het gewenste aantal op.

Garderobe rek à € 18,15

Hangers à € 1,82 per 10 stuks.

Stroom is beschikbaar voor € 6,25. Heb je een stroomkabel nodig? Deze mag je gratis lenen van Party & Evenementen Verhuur!

Deelname aan modeflitsen. Gedurende de avond lopen modellen vanuit de Brielse Boer rond met kleding, accessoires of producten van jou als deelnemer. Er kunnen in overleg vooraf passessies in de winkel plaatsvinden om kennis te maken met de modellen en de kleding aan te meten.

6 + 8 =