Markt & Muziek

Wat leuk dat je interesse hebt in de eerste editie van de Markt & Muziek op 21 april 2024 bij de Brielse Boer!

Tijdens dit evenement stellen we onze gerenoveerde, monumentale schuur ter beschikking en bieden we jou als lokale ondernemer de ruimte om je versproducten, foodtruck, handgemaakte producten, diensten of ander aanbod te presenteren. Het event draait op vrijwilligers en de bezoekers hebben gratis toegang.

Op diverse momenten tijdens de dag verzorgen nog te bepalen artiesten voor de muzikale omlijsting. Mocht je nog iemand kennen die (voor een kleine vergoeding wil) zijn of haar muziek ten gehore wil brengen, stuur dan een mail naar events@brielseboer.nl

Laten we er met z’n allen een fijne zondag voor jong en oud van maken en laten zien wat er lokaal zoal te koop is!

Wil jij je graag aan dit evenement deelnemen, lees dan aub de algemene voorwaarden schrijf je daarna in via het onderstaande formulier en we nemen contact met je op.

We willen een gevarieerd aanbod laten zien tijdens de markt. Mochten er meerdere inschrijvingen voor eenzelfde soort product of dienst binnen komen, dan treden we in overleg om te bekijken wat de unieke onderscheidende punten zijn waardoor iedere ondernemer er toch uitspringt.

Klik hier om de mogelijkheden en tarieven te bekijken. Deelname is inclusief koffie, thee, soep en brood. Meld je voor 30 maart 2024 aan om gebruik te maken van het early bird tarief.

 

Informatie voor standhouders Markt & Muziek

Inschrijven voor deelname Markt&Muziek

Heb je de algemene voorwaarden gelezen?

Wat heb je te bieden? Meerdere antwoorden mogelijk.

Kies hieronder wat voor type marktkraam jij nodig hebt. Voor de prijzen, zie de link in de tekst hierboven.

Stroom is beschikbaar voor € 5,- ex. BTW. Heb je een stroomkabel nodig? Deze hebben we te huur à € 5,- ex. BTW.

7 + 9 =