Tweedehands beurs

Yes! Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan de Tweedehands beurs bij de Brielse Boer!

Op zondag 19 februari zetten we de gerenoveerde schuur open vanaf 09.30 uur. Je krijgt een plekje van 2 bij 1,5 meter (breed x diep) toegewezen, middels een nummer wat je ontvangt per email.

Je mag zelf kiezen hoe je dit inricht. Je kunt dit bijvoorbeeld doen met je eigen kleed, maar een tafel, rekje of anderzijds is ook toegestaan om je tweedehands spullen uit te stallen of hangen. Vergeet niet om ook een kruk of stoel mee te nemen.

De bezoekers zijn welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Daarna kan er ingepakt worden. We verzoeken je vriendelijk alle items die niet verkocht zijn mee terug te nemen, evenals je overige spullen en mogelijk afval.

Gedurende de dag zijn de volgende lekkernijen te koop: koffie, thee, frisdrank, iets lekkers en tosti’s.

Zo houden we het leuk:

Het lijkt ons fijn om alleen waardevolle spullen aan elkaar aan te bieden. Dat zijn dus spullen die niet kapot zijn en nog bruikbaar voor een ander. Mocht je twijfelen over een item tijdens het uitzoeken van je spullen, verzoeken we je vriendelijk om dit item thuis te laten.

Wij schatten zo in dat er voornamelijk boeken, kleding, baby-uitzet, speelgoed, huisraad, deco en curiosa aangeboden gaat worden.

Extra feature: RUILTAFEL
Het lijkt ons leuk als iedereen ook wat meeneemt voor de ruiltafel. Zet hier iets op wat je een ander gunt of wat je over hebt en geef jezelf iets van de tafel. Mocht jouw voorwerp niet worden meegenomen, dan vragen we je deze weer mee te nemen. 

Tot zover, mochten er vragen zijn, stuur dan een mail naar events@brielseboer.nl

We ontmoeten je graag in onze schuur en gaan er een gezellige dag van maken!

Zie je het helemaal zitten?

Lees voordat je een plekje bemachtigd a.u.b. goed de algemene voorwaarden door, deze zijn hier te vinden.

De kosten voor deelname zijn €13,25 (incl. servicekosten ticket site).

Aanmelden kan tot en met 16 februari via onderstaand formulier. Als je op de knop drukt, word je formulier naar ons verstuurd. De volgende stap is om het marktgeld te voldoen middels aanschaf van een ticket (tickets zijn beschikbaar tot 16 februari 23:00). Gebruik daar a.u.b. hetzelfde email adres zodat wij je aanmelding en betaling kunnen koppelen.

Pas als het marktgeld is voldaan nemen we jouw aanmelding op in de indeling van de plaatsen. 

Alvast heel veel plezier, gezelligheid en een goede verkoop toegewenst!

Let op! Je aanmelding is pas compleet na betaling van het marktgeld & invullen van het formulier onder de ticket aankoop (even door scrollen aub).

Het marktgeld kun je hieronder voldoen middels aanschaf van een ticket.

Aanmelden voor de tweedehands beurs

Kennis genomen van en akkoord met de algemene voorwaarden voor de tweedehands beurs

Mogen we je email adres bewaren voor onderstaande doeleinde? (vink aan wat van toepassing is, meerdere keuzes mogelijk)

14 + 2 =