Wat gezellig dat je naar één van onze open dagen komt en wilt deelnemen aan de kinderactiviteiten.

Je kunt strippenkaarten bestellen voor:

  • Pannenkoeken & Pils, 23 juli 2022
  • Nationale Aardappelrooidag, 3 september 2022
  • Aardappelrooidag Brielse Boer, 17 september 2022

Op deze pagina kan je de strippenkaart voor de kinderactiviteiten aanschaffen zonder dat je deelneemt aan een rondleiding.

De strippenkaart kost in de voorverkoop (tot 2 dagen vooraf) € 9,-. Daarna kost de strippenkaart € 10,50. Met de Eilandhopper stempelkaart krijg je altijd € 1,50 korting, dus ook in de voorverkoop!

Voor de kinderen met een strippenkaart is er onder andere een springkussen, een knutselactiviteit, een spelletjeshoek en ze kunnen geschminkt worden. Ook is daarbij iets te eten en te drinken inbegrepen.

De strippenkaart is op de dag zelf af te halen bij de info stand onder vermelding van de omschrijving op het betaalverzoek of de naam waarop besteld is.

Uiteraard is er, tegen vergoeding, voor iedereen iets te eten en te drinken.

Op 23 juli en 17 september kan je parkeren op de grote parkeerplaats op adres Buitengronden 7, 3238 LZ Zwartewaal, vanaf daar is het ca. 5 minuten lopen (deels over gras) naar onze boerderij. 

Op 3 september is het parkeren op de akker van de Brielse Boer, adres Maasdijk 18, i.v.m. een evenement in de nabije omgeving.

Mindervaliden kunnen altijd parkeren op ons eigen terrein, te bereiken via de Maasdijk. 

Voorwaarden:

Door opgave van het aantal kaarten, ga je akkoord met een betalingsverplichting voor het opgegeven aantal middels een betaalverzoek.

Annuleren kan middels een email aan info@brielseboer.nl onder vermelding van je naam en vermelding van het event.

Bij annulering tot 7 dagen van te voren wordt het bedrag volledig terug gestort. Bij annulering van 7 tot 3 dagen van te voren wordt € 6,5 per kaart ingehouden. Bij annulering binnen 3 dagen blijft het volledige bedrag verschuldigd. 

Indien je geld terug krijgt, wordt dit binnen 7 werkdagen na ontvangst van de annulering teruggestort.

Deelname is op eigen risico. Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden voor promotiedoeleinden. Bij te weinig aanmeldingen houden wij ons het recht voor om de dag te annuleren. Betalingen worden dan terug gestort binnen 7 werkdagen na bekendmaking.

Strippenkaarten bestellen

Mogen we je email adres bewaren voor onderstaande doeleinde? (vink aan wat van toepassing is, meerdere keuzes mogelijk)

13 + 5 =